ChenMu Lighting technology co., Ltd.
E-mail jersy@chenmu-optics.com.cn TEL.: 86--13567947127
Thuis >
ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf

ChenMu Lighting technology co., Ltd.

„kwaliteit eerst, de dienst eerst“

De ChenMuverlichting is specialiseert zich in dit gebied voor geleide verlichting, met optisch ontwerp, vormontwerp, vorm die aan lensinjectie maken, leidde module ect.
  • China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf
  • China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf
  • China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf
  • China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf
  • China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf
  • China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Profiel van het bedrijf
Main Market: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Business Type: Fabrikant
Brands: ChenMu
No. of Employees: 100~120
Annual Sales: 5000000-7000000
Year Established: 2009
Export p.c: 80% - 90%
Introduction

Co. van de de Verlichtingstechnologie van Ningbochenmu, Ltd is een professionele fabrikant voor LEIDENE optische lens en de de moduleuitrustingen van de straatverlichting, heeft een professioneel optisch R&D-team en hogere talenten in vorm het maken en de verwerking van de injectievorm; Heb een efficiënt productie en een verkoopteam; het gebruiken van origineel optisch die rangpmma materiaal uit Duitsland wordt ingevoerd en het originele optische materiaal van rangpc van Japan, dat de grootste betrouwbare waarborg voor productkwaliteit en lichte overbrenging heeft, en de lichte overbrenging van de lens bereikt meer dan 90%. en wij verlenen de globale diensten van optisch ontwerp, verstrekt het vormontwerp, vorm die aan lensinjectie maken, eerst aandringend op de pragmatische en ondernemende geest van „kwaliteit die, de dienst eerst“, van ganser harte onze klanten voorzien van prima producten en beste services.and dan oplossingen voor klanten op diverse LEIDENE verlichtingsgebieden.

 

 

Service

ChenMu Lighting technology co., Ltd. werd in 2009 opgericht met behulp van uit Duitsland geïmporteerd PMMA-materiaal van optische kwaliteit en uit Japan geïmporteerd PC-materiaal van optische kwaliteit.die de meest betrouwbare garantie biedt voor de kwaliteit van het product en de lichtdoorlaatbaarheidVoor de grootste LED-fabrikanten ter wereld (zoals CREE, LUMILEDS, Nichia, Samsung, Osram, Seoul, Philips, enz.)) LED voor de productie van speciale LED-lenzen, is breed erkend in het land en zelfs in Europa, het Midden-Oosten, de regio Azië-Pacific.

 

China ChenMu Lighting technology co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

History

ChenMu Lighting technology co., Ltd! is opgericht in 2009 en heeft een solide basis op het gebied van verlichtingstechnologie.De aanwezigheid van een professioneel optisch R & D-team en geschoolde personen in de vormproductie en de injectievormverwerking geeft aan dat de onderneming zich inzet voor innovatie en kwalitatief hoogwaardige productie.

Het efficiënte productie- en verkoopteam van ChenMu Lighting onderstreept verder hun toewijding aan het voldoen aan de eisen van de klant.en andere technische achtergronden stelt het bedrijf in staat lenzen te ontwikkelen die voldoen aan verschillende hoeken en lichtpatronenDeze mogelijkheid stelt ChenMu Lighting in staat om klanten in verschillende LED-verlichtingssectoren uitgebreide oplossingen te bieden.

Door effectief lenzen te ontwikkelen en op maat gemaakte oplossingen te bieden, kan ChenMu Lighting bijdragen aan de vooruitgang van LED-verlichtingstechnologie.

 

 

Our Team

De expertise van ChenMu Lighting op het gebied van optisch ontwerp, precisieproductie,Het bedrijf is in een sterke positie om lenzen te ontwikkelen die voldoen aan verschillende hoeken en lichtpatronen.Deze mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te bieden is een waardevolle troef voor klanten in verschillende LED-verlichtingssectoren.

Het hebben van een professioneel optisch R & D-team en senior talenten in het maken van malen en het verwerken van spuitgieten, betekent dat ChenMu Lighting zich inzet voor innovatie en kwalitatief hoogwaardige productie.,in combinatie met een efficiënt productie- en verkoopteam, het bedrijf in staat stelt om effectief te voldoen aan de eisen van de klant en omvattende oplossingen te bieden.

Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kan ChenMu Lighting een belangrijke bijdrage leveren aan de LED-verlichtingsindustrie door de technologie te verbeteren en op maat gemaakte oplossingen aan klanten over de hele wereld te bieden.

 

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13567947127
No.23, Centrum Rechte Weg, Zhenbei-Dorp, Simen-Stad, Yuyao-Stad, Zhejiang-Provincie
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons